Annikki Sipilä – Eteenpäin yhteistyöllä

Keskustapuolue on valinnut sloganiksi ”Eteenpäin!” Tietämättä sitä, miten tähän lyhyeen ja ytimekkääseen sloganiin on päädytty, pidän lopputulosta hyvänä. Niin yhteisissä kuin henkilökohtaisissakin asioissa on tärkeää suunnata katse eteenpäin menneen tapahtumista opiksi ottaen.

Nykyinen hallitus ja eduskunta ovat olleet yllättävien haasteiden edessä. Keskustapuolueella on hallituksessa minun silmissäni ollut sovittelijan rooli. On haluttu hoitaa yhteisiä asioita ja tehdä päätöksiä yhteistyössä.

Eteenpäin katsoen ei tulevilla päätöksentekijöilläkään tule olemaan helppoa. Edessä odottavat muun muassa valtion talouden tasapainottamiseen liittyvät vaikeat päätökset. Henkilökohtaisesti minua huolettaa, miten päätöksissä huomioidaan heikossa asemassa olevien ihmisten tulevaisuus. Miten estetään huono- ja hyväosaisuuden juovan syveneminen?

Minua edustavalta päättäjältä edellytän inhimillisyyttä, ahkeruutta, asioihin paneutumista, kykyä kuunnella ja kysellä sekä halua ja kykyä yhteistyöhön. Toimiessani Alavieskan seurakunnan valtuuston puheenjohtajana hoiti Eija Nivala kirkkoherran virkaa. Yhteistyö Eijan kanssa oli mutkatonta ja helppoa. Myös muilta osin hän täyttää edustajalleni asettamat vaatimukset.

Yhteistyöllä eteenpäin Eija!

Annikki Sipilä
eri tehtävissä toiminut ja toimiva keskustan luottamushenkilö
YTK
johtaja eläkel.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *