Alpo Murtoniemi – Nyt luotamme Eijaan!

Tämä alue tarvitsee edustajan ja alueen viestinviejän valtakunnalliseen päätöksentekoon. Se onnistuu niin, että keskitämme voimamme. Silloin tulos on sellainen, jonka me haluamme – toivoa tulevaisuuteen. Se tapahtuu parhaiten, kun edustaja tuntee alueen ihmiset, heidän elinolosuhteensa, tarpeensa ja toiveensa myös tulevaisuuden rakentamisen suhteen.

Olen tässä vuosien aikana saanut olla mukana monissa yhteistyökuvioissa eri järjestöjen henkilöiden ja yhteistyötahojen kanssa. Eijan kanssa yhteistyö on aina ollut helppoa ja rakentavaa. Tavoitteet ja suunnitelmat on ymmärretty jo puolesta sanasta.

Yhteistyön perustana on luottamus, ja tämä on toteutunut Eijan kohdalla. Hän on helposti lähestyttävä, avoin ja ystävällinen – myös kansankieltä ymmärtävä ja huumorintajuinen. Eijan ollessa Kalajoen seurakunnan palveluksessa laitoimme hyvin monia yhteistyötapahtumia jouhevasti toimeen. Minulla tälläisena rautiolaisena ”perusjunttina” on ollut tapana tuoda nämä ajatukset ja näkemyset esiin. Hyvällä luottamuksella asiat ja monet järjestelyt sujuivat erinomaisesti.

Näiden kokemusteni perusteella sanoisin, että nyt kannattaa antaa luottamus Eijalle. Nyt on todellinen mahdollisuus saada kanavaa valtakunnan tasolle. Minulla on ollut tapana soittaa kansanedustajille ja kertoa, miltä asiat täälläpäin tuntuvat. Mitä tutumpi edustaja on, sen helpompi on huolet ja murheet kertoa. Sen voin luvata, että kun Eijasta tulee kansanedusta, niin rautiolaisten ja muun lähialueen kuulumisia, toiveita ja terveisiä minäkin osaltani olen takuulla viestimässä.

Viime aikoina on käyty keskustelua arvoista ja elämäntavoista, joita edustajiltamme edellytetään. Tässä suhteessa Eija tulee täyttämään nämä kaikki edellytykset.

Tuleva aika on haasteellista siinä suhteessa, että valtion taloutta on tasapainotettava. Tietyt peruspalvelut, joita jokainen tarvitsee, tulee kuitenkin pystyä hoitamaan niin, että ne ovat saatavilla. Tämän heikoimpia puolustavan ja kansan tarpeet tietävän Eijan sosiaalinen luonne auttaa viestin viemisessä. Toivoa tulevaisuuteen pitää olla kaikilla.

Eija on yhteistyökykyinen, avoin ja helposti lähestyttävä vaikeissakin asioissa. Siksipä nyt kokoamme voimamme ja lähetämme edustajaksemme alueen ihmisten puolesta Eijan. Se vahvistaa osaltaan tämän alueen yhteenkuuluvaisuutta sekä tuo hyvinvointia ja elivoimaa alueelle. Asioiden ajajana pitää olla aina siellä, missä päätöksiä tehdään. Nyt voimme siihen vaikuttaa.

Yhdessä toivomme toteutuu !

Alpo Murtoniemi
Eläkevaari Rautiosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *